2015. december 1., kedd

Lujzusról

Röviden. Nem szeretnék belemenni a dologba nagyon mélyen, de muszáj róla szót ejtenem.


Óriási botrány robbant ki Lujzus körül, ettől zeng az egész magyar hordozós világ.
A botrány: bolyhosodó kendők, leszakadt hurcik. Ilyesminek nem szabadna megtörténnie. Nem szándékozom elbagatellizálni ezt a problémát. Nagy baj. De emberek vagyunk, mindannyian hibázunk.
További problémák: Lujzus rettenetesen rossz kommunikációja. Hát nem tudom. Jöttek hozzám vándorjai - sok - volt egy gyönyörű kolibris kendőm. Tőle vettem, találkoztunk, beszéltünk, egyeztettünk. Teljesen rendben volt körülötte minden. Részemről. Ez az én véleményem.

Én a saját tapasztalatomból táplálkozom, ami teljes mértékben pozitív volt minden Lujzussal. Nem kell velem egyetérteni, de ez is engedtessék meg! El kell mondanom magam miatt, mert így érzem tisztességesnek a részemről. El szeretném mondani az olvasóim miatt, hogy ne csak az érem egyik oldalát ismerjék meg. El szeretném mondani Lujzus miatt, mert az a lejárató hadjárat, ami most ellene folyik, sem stílusában, sem mértékében nem arányos a problémákkal, és számomra nem elfogadható. Egyszerűen igazságtalan. 

Nem vagyok szakértő. Csak egy anyuka. Aki sok Lujzust (is) próbált, rossz tapasztalat nélkül. És értetlenül áll a történések előtt, mert ez már túlmutat a hibás hordozók miatti elégedetlenségen.

Lujzus egyike a legkönnyebben elérhető magyar márkáknak. Nem csak az ára miatt népszerű. Az egyik legnagyobb vándor csoportot működteti. Bárki, aki vásárolni szeretne tőle, kipróbálhatja előtte ingyen (postaköltségért) a hordozóit. Megítélheti, hogy jó-e vagy sem, kényelmes-e neki vagy sem. Élőben is szépek és jók-e a kendői vagy sem. Ő az egyike azoknak a magyar készítőknek, akik valóban elérhetőek, és tapasztalat alapján megítélhetőek.

Lujzus hurcijai és kendői nem állnak nálam a toplista élén. De messze nem állnak az utolsó helyen sem. Lujzus kommunikációja, a vele való üzletelés pedig előkelő helyet foglalnak el az én listámon. A tapasztalataim alapján csak ezt mondhatom.

Hamarosan, egy következő posztban igyekszem majd egy rangsort összeállítani a nálam járt hordozókról és kendőkről.    
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése