2015. szeptember 7., hétfő

Bloomy Baba

...avagy a karikás kendő dicsérete


Ezer éve kölcsön adtam a saját karikásunkat. És csak most tudtam meg, hogy mennyire hiányzott.
Több okból is azt hittem korábban, hogy tök jól megvagyunk nélküle. Mert Mesi rövid távon (pl. a lakástól az autóig) már simán eltotyog, mert van csatosunk, onbunk, mert mostanában még a kocsiig is sokszor kendőztünk (a sok teszter kendő és részemről némi agymenés okán, de erről majd legközelebb), stb. Mekkorát tévedtem!
Ebbe a légkörbe köszönt be nálunk a Bloomy Basic kék babás tesztere. Ráadásul úgy, hogy egy napra rá 2 másik kendő is jött hozzánk, szintén tesztelésre... szóval nem volt könnyű dolga, mégis egy pillanat alatt meggyőzött.
Kell minimum egy karikás! Az se baj, ha Bloomy Basic, ami egy igazán kellemes kendő. A Bloomyloom márka "egyszerű babahordozás elérhető áron" címszóval futó, karikás kendője. 
Színeiben és minőségében szinte vagy teljesen megegyezik az Elena Droplet Sky kendőjével. Nem is véletlenül. A Bloomyloom és az Elena között ugyanis szoros együttműködés van, tudtommal ugyanott is szövik a kendőiket. Így a kísérteties hasonlóság egyáltalán nem véletlen. 
Ami az Elenánál kicsit zavaró volt - hosszú kendőként, érdekes módon karikásként tök jó tulajdonságnak bizonyult. Bizony még egy másfél éves nagylánynak is simán elég a kendő 63-64 cm-s szélessége, a viszonylagos vastagsága pedig kifejezetten segít anyának, hogy minél kevésbé érezze 11 kg-s édes terhét. Persze csak rövidebb távokra használtuk, de nálunk karikásnál ez alap, a nem túl egyenes gerincem miatt. Arra, amit így mi egy karikástól elvárunk, tökéletesen megfelelt. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése