2015. szeptember 25., péntek

Boszi karikás

Aznap, amikor továbbadtuk a Witches Wraps hosszú kendőjét, teljesen váratlanul, még délután be is repült hozzánk (nem Nimbusz 2000-es seprűn, hanem egy kedves hurcimami hozta) a karikás vándoruk.
Nagy örömmel fogadtuk, mert már a tesztert is igazán megkedveltük (róla bővebben Boszorkányos dolgok című cikkemben olvashatsz), és sosem volt még dolgunk kifejezetten totyógóknak való karikással.
Be is váltotta a hozzá fűzött reményeimet, könnyen és gyorsan megszerettem. Az anyag rendkívüli vastagsága szépen elnyel 10-12 kg-t. Bár a karikán kicsit nehéz áthúzni és szépen eligazgatni pont a vastagság miatt, de nagyon stabilan tart és igazán kényelmes. Valamit valamiért ugye.
Nekem a karikás kendő mindig is arra szolgált, hogy rövid távon használjam, mert alapvetően a féloldalasság - az amúgy sem egyenes gerincemmel - zavar és kényelmetlen. Maximum a lakástól a sarki kisboltig, vagy ha a totyogó kisasszony elfárad a közeli játszótéren és gyorsan haza kell érni.
Már amikor Mesi pici volt, akkor is úgy tekintettem a karikás kendőnkre, hogy milyen jó lesz majd akkor, amikor menni akar - nem akar menni - megint menni akar - mégis inkább anya vigyen. Mert ezesetben pont csak felkapom, lekapom, és kész.
Ezért is érzem nagyon szupernek Boszorkányék karikását. Ideális választás a fel-le korszakhoz!

U.i.: ó, és az új színű WW kendőről még mindenképp mutatnom kell képet. Mert minden szála, minden árnyalata egy gyönyörű őszi napot idéz. És nincs is annál szebb nekem, mint amikor a sárgák, barnák és vörösek játszanak a fák ágain a langyos napsütésben; úgy, ahogy ezen a kendőn.
A fotót készítette: Podoben Réka Photo


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése